Sök i den här bloggen

Translate

torsdag 25 februari 2010

Ännu en OS-final för lag Anette Norberg

Damernas storslalom avgjordes först under torsdagen. Det blev tyvärr ingen lyckad tävling för Anja. Hon slutade på plats 22 och med det blev hon bästa svenska... Hon verkar vara skadad i benet och har ont när hon åker så vi får väl se om hon klarar av slalomtävlingen i morgon. Hon tänker åka och kämpa säger hon så då är det bara att hålla tummarna! Säga vad man vill men hon ger inte upp i förväg i alla fall. Så borde fler svenska idrottsmän och kvinnor vara!

Curlingdamerna är i OS-final igen!!! Härligt!! De besegrade Kina stort i semifinalen och i och med det så är vi nu minst silvermedaljörer!! Ska bli spännande att se finalen som kommer att spelas mot Kanada!

Anna Olsson började damernas längdstafett ypperligt bra och Magdalena Pajala fick gå ut i ledningen på andra sträckan men tyvärr räckte hon inte alls till så när Charlotte Kalla tog över på tredje sträckan var Sverige nästan en minut efter men hon gjorde ett kanonlopp och gav Ida Ingemarsdotter ett bra utgångsläge på sista sträckan. Hon spände bågen och körde med så länge hon orkade men det räckte tyvärr bara till femte plats. Men Ida gav oss spänningen när hon trots allt försökte och var med så länge i loppet!! Det är medaljer som räknas i mästerskap men visst gör detta svenska lag en helt klart godkänd insats!

Tre Kronor åkte i morse ut ur hockeyturneringen och jag kan inte påstå att jag är snopen. Det har aldrig känts riktigt bra - förutom i Finlandsmatchen och där är frågan om Finland gick för fullt... Men alla turer kring laguttagning m.m. tror jag gav dem lite fel start och stämning i truppen. Jag ger inte laget godkänt för nog tycker jag att de ska vara med i medaljmatcherna...

2 kommentarer:

 1. Kul med curlinglaget:-)
  Såg just slutet av damernas brons-match.
  Inget flyt för svensk hockey. Kanske är vi inte bättre ???

  SvaraRadera
 2. Ja det blev ju curlingguld till slut :-) Och spännande var det!!

  Nej vi är nog inte bättre än så just nu... Men jag tyckte damerna gjorde en ganska bra match. Jag såg lite från och till på den.

  SvaraRadera