Sök i den här bloggen

Translate

söndag 28 februari 2010

Överraskande brons...

Det blev ett överraskande brons för André Myhrer i herrarnas slalomtävling. Det var nog inte många som räknade med det men han fick på ett superåk i andra åket och det räckte till bronset!! GRATTIS!! Jättekul för honom och oss!!

I herrcurlingen blev det ytterliggare en försmädlig fjärdeplats... Lag Edin gjorde en massa fina slag i matchen mot Schweiz och det var jättespännande men det räckte tyvärr inte till att ta bronsmedaljen. Det var väldigt synd för de spelade mästerligt vid flera tillfällen och jag tycker att de förtjänade att vinna matchen men Schweiz satte de avgörande stenarna medan svenskarna inte lyckades med det.

Charlotte Kalla och Anna Olsson gjorde en bra klassisk tremil och slutade 6:a respektive 9:a, men som jag så ofta skrivit här så är det ju bara medaljer som räknas i OS så det är inget de kommer bli ihågkomna för.

Nu återstår det inte mycket av OS. Femmilen blir Sveriges sista chans att ta medalj och vi får hålla tummarna för dem! Ishockeyfinalen mellan USA och Kanada kommer nog att bli en riktig höjdare men det verkar som jag kommer missa den...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar