Sök i den här bloggen

Translate

måndag 22 februari 2010

SILVERSKIMMER!!!!!!!! ...och mörker...

Kalla och Haag imponerade i sin semifinal i lagsprinten men man var ju lite rädd att de gick för fort, men icke... De tar silvret!!!!!! GRATTIS tjejer!!!! Vad härligt att se!! Så synd att de inte lyckades hänga av tyskorna bara! Men ett silver är ju superbra!! :-) Och de verkar ju så glada över det!!

Men vilket mörker för Teodor Peterson i lagsprinten. I efterhand kan vi nog säga att laguttagningen kanske inte var den bästa men det är lätt att vara efterklok och kanske fanns det inga andra friska alternativ att sätta in. Personligen tyckte jag att det var kul att de gav en ung kille chansen men man sitter ju här och vill ha medaljer... Hellner gör en heroisk insats då han på sina två sista sträckor kör ifatt det Peterson tappar på sina men vad hjälper det när inte Teodor orkar köra på ända in i mål... Normalt sett är han ju en bra sprinter men tydligen är uthålligheten inte lika bra. Och kanske var det lite OS-nerver också och i värsta fall den förkylning som verkar härja i längdlaget...

Curlingherrarna kan vara borta ur OS-turneringen nu. De förlorade i kväll mot Schweiz och det såg inte alls bra ut för svenskarna. De slog världsmästarna i sin första OS-match och det trodde jag skulle leda dem mot något stort men så ser det inte ut att bli. Lag Edin verkade modfällda och de gnällde på isen och hur svårspelat det var. Och som kommentatorerna Katarina Hultling och Elisabet Gustafson (som för övrigt är suveräna!!) påtalade så är det ju onödigt att köra med negativ "peppning" under matchen... De kunde ju åtminstone försökt hålla modet uppe och inte gett upp på förhand. Nu finns det enbart en liten teoretisk chans att få spela om medaljerna. I morgon möter de Danmark och nu är det bara vinst som gäller.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar