Sök i den här bloggen

Translate

onsdag 17 februari 2010

Missat guld, silver och ännu en fjärdeplats

Ännu en gång kör Emil Jönsson bort sig... Visst var det taktik från norrmännens sida men lite koll på sitt eget lopp måste han ju ha! När han vet att det är två norrmän mot honom måste han ju veta att de tänker försöka sig på någon form av taktik. Dessutom känns det som han missat sin formtopp för inte såg han ut att vara sig själv. Missad formtopp eller OS-nerver?? Det är frågan. Men vad skönt att Northug och de andra norrmännen blev utklassade i finalen av två ryssar!!

Anna Olsson gör en fantastisk sprint men tyvärr räcker det inte till mer än ännu en försmädlig fjärdeplats... Men att Majdic skulle vara så skadad och ändå köra in på bronsplats tror jag inte på alls. Tycker inte att man ska spela på sympatier. Och kom ihåg att hon genade i kvalloppet - skulle inte det vara en diskning? Jag sa det redan då - att det skulle kosta oss en medalj att de släppte det och det gjorde det!

Anja Pärsson, vilken mästerskapsåkare hon är! Hon var på väg mot silver i störtloppet men kraschar otäckt... Som tur är så verkar hon inte vara svårt skadad utan mest mörbultad. Jag trodde först att jag hade bevittnat hennes karriärs slut... Men hon reste sig och jag hoppas att hon kan fortsätta OS för hon har en bra chans i störtlopp och kombination också. Jag håller verkligen tummarna för att hon kan fortsätta tävla!! Men visst måste man vara lite kritisk till att man kör ett OS-störtlopp utan att tjejerna fått testköra banan innan. Det var ju fler än Anja som råkade illa ut. Dåligt!

Vad ska vi glädjas åt i dag då? Den här dagen då vi hade så stora förväntningar. Jo curlingdamerna slog Schweiz och det var jättebra gjort och vi får fortsätta hoppas på dem och curlingherrarna samt Tre Kronor som i natt spelar mot Tyskland!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar