Sök i den hÀr bloggen

Translate

tisdag 6 juni 2017

💛 🇾đŸ‡Ș "Bakom din rygg" av Sofie Sarenbrant 🇾đŸ‡Ș 💙

🇾đŸ‡Ș Med "Bakom din rygg" av Sofie Sarenbrant önskar jag alla mina lĂ€sare hĂ€r pĂ„ bloggen en trevlig nationaldag! 🇾đŸ‡Ș Boken Ă€r vĂ€ldigt lĂ€ttlĂ€st och hyggligt spĂ€nnande. Den berĂ€ttas pĂ„ ett smart och fĂ€ngslande sĂ€tt och det som gör att den sticker ut ganska mycket i genren Ă€r att poliserna har en vĂ€ldigt periferin roll i handlingen och att det inte förekommer speciellt mĂ„nga karaktĂ€rer i boken.

Angelina Silver har lyckats uppfylla sin barndomsdröm om att fĂ„ jobba pĂ„ Salong De Luca, Östermalms hetaste frisörsalong. Stefano, som Ă€rvt salongen av sin far, har förtrollats av henne och lĂ„ter henne fĂ„ allt större inflytande pĂ„ bĂ„de honom och verksamheten. Detta Ă€r nĂ„got som kollegan Jenny inte ser med blida ögon. Hon Ă€r kĂ€r i Stefano och hon har jobbat dĂ€r i massor av Ă„r, men helt plötsligt verkar hon ha mist hela sin betydelse. NĂ€r en av stamkunderna pĂ„ salongen hittas mördad börjar misstankarna mot varandra och mot kunderna att florera. Jenny misstĂ€nker ocksĂ„ att Angelina inte Ă€r sĂ„ perfekt som hon verkar och nĂ€r sĂ„ en kvinna dyker upp pĂ„ salongen och pĂ„stĂ„r att Angelina Ă€r nĂ„gon annan stĂ€rks kĂ€nslan av att nĂ„got inte stĂ€mmer. Men vem Ă€r det egentligen som ljuger och vem talar sanning?

"Bakom din rygg" Ă€r första fristĂ„ende delen i en ny spĂ€nningstrilogi av Sarenbrant och det ska bli spĂ€nnande att lĂ€sa de tvĂ„ kommande böckerna! 💛💙 Nedan kan ni (genom att klicka pĂ„ titlarna) lĂ€sa om andra böcker skrivna av denna författarinna.

"Bakom din rygg" finns ocksĂ„ som ljudbok. Den Ă€r 9 timmar och 13 minuter lĂ„ng och upplĂ€st av Katarina Ewerlöf.

Emma Sköld-serien:
"Vila i frid"
"Andra andningen"
"Visning pÄgÄr"
"Avdelning 73"
"Tiggaren"

Andra böcker av Sofie Sarenbrant:
"Vecka 36"
"I stÀllet för dig"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar