Sök i den hÀr bloggen

Translate

söndag 30 augusti 2020

"300 grader" av Pernilla Ericson

🍂 Äntligen kommer det ett nytt boktips hĂ€r! 🍂 Och inte vilket boktips som helst utan en ny bok av Pernilla Ericson! Hennes serie om Erlagruppen tillhör mina favoritböcker. "300 grader" Ă€r inte en del i den serien utan hĂ€r fĂ„r vi i stĂ€llet möta utredaren Lilly Hed som pĂ„börjar en ny tjĂ€nst vid NynĂ€shamspolisen. Det finns dock en liten koppling till polisen Liv Kaspi (frĂ„n Erlagruppsböckerna) sĂ„ jag ser mig en sammanvĂ€vning i framtiden. Jag gillar den hĂ€r boken massor. Det Ă€r högt tempo, rafflande spĂ€nnande och karaktĂ€rer som kommer nĂ€ra och som man vill veta mer om. Jag ser med intresse och förtjusning fram emot en fortsĂ€ttning! 

Det Ă€r Ă„r 2023 och en ny brutal vĂ€rmebölja plĂ„gar vĂ€rlden med torka och brĂ€nder. I Sverige brinner det pĂ„ över femtio platser. Bl.a. i NynĂ€shamn. Hit har precis polisen Lilly Hed flyttat för att pĂ„börja sin nya tjĂ€nst. Hon kastas rakt in i hetluften dĂ„ en misstĂ€nkt mordbrand lett till en mans död. Det Ă€r en av brandmĂ€nnen som tycker att det Ă€r konstigt att fönstren i sovrummet varit igenspikade utifrĂ„n. Ingen annan har reagerat hittills utan bara ansett att huset dĂ€r man brann inne Ă€r en del av de brĂ€nder som hela tiden blossar upp. Tillsammans försöker de ta reda pĂ„ vad som hĂ€nt och om det gĂ„r en mordbrĂ€nnare lös. Lilly plĂ„gas ocksĂ„ av sitt förflutna som gör sig pĂ„mint. Den man och det hemska förhĂ„llande hon lĂ€mnade bakom sig i Stockholm vill fortfarande inte lĂ€mna henne ifred. 

"300 grader" Ă€r en perfekt bok att krypa upp i soffan med nu nĂ€r hösten kommit 🧡 SjĂ€lv hoppas jag innerligt att det inte blir en för lĂ„ng vĂ€ntan pĂ„ fortsĂ€ttningen för boken gav verkligen mersmak. Gör ni som jag och lyssnar pĂ„ den sĂ„ kan jag berĂ€tta att ljudboken Ă€r upplĂ€st av Eva Röse och den Ă€r 9 timmar och 12 minuter lĂ„ng.

Vill ni lÀsa om böckerna i Erlaserien sÄ sök pÄ författarens namn i sökrutan ovan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar