Sök i den här bloggen

Translate

måndag 10 augusti 2020

"Ögon i natten" av Robert Bryndza (originaltitel: "The Night Stalker")

Det är ett tag sedan jag läste den första delen ("Flickan i isen") i Robert Bryndzas serie om kriminalkommissarie Erika Foster. Jag tyckte att den var okej så det finns egentligen ingen bra förklaring till att det dröjt så länge innan jag tog mig an den andra delen, men nu har jag i alla fall lyssnat på "Ögon i natten". Den är bättre än första boken så jag är glad att jag gjorde det. Spänningsfaktorn är hög och den här gången får jag en bättre känsla för karaktärerna och det är alltid ett plus. Ljudboken är uppläst av Hanna K Schmitz och den är 11 timmar och 51 minuter lång.

En het sommarnatt kallas kriminalkommissarie Erika Foster till en mordplats. En läkare har hittats död i sin säng. Han har en påse knuten om halsen. Erika och kollegorna hinner knappt påbörja utredningen innan ytterligare ett mordoffer hittas. Nu är det en TV-programledare och han har mördats på precis samma sätt. Att de jagar en seriemördare står klart. Den här personen bevakar sina offer och kartlägger noggrant deras liv innan morden begås. Efter ett TV-program där man efterlyser tips kontaktar mördaren Erika och nu kommer jakten på mördaren att bli än mer personlig för henne.

Den tredje delen i serien finns tillgänglig på min ljudbokstjänst så troligtvis kommer jag snart att lyssna även på den. Har ni inte redan upptäckt den här serien så är det dags att göra det nu! 💙 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar