Sök i den här bloggen

Translate

måndag 14 februari 2022

♥️ "Rosor, kyssar och döden" av Maria Lang ♥️

Med "Rosor, kyssar och döden" vill jag önska alla en fin Alla Hjärtans Dag! 💕Jag hade egentligen tänkt att det skulle bli någon mysig feelgoodbok inför den här dagen men jag är fortfarande alldeles för mätt på den genren efter december/jul-perioden så jag valde en bok av Maria Lang i stället. Den bjuder på lite kärlek men också ett mordmysterium och det passar mig bättre! Jag tycker att det här är en gullig och bra bok som bjuder på hygglig spänning och en klurig historia. Så vill ni ha en mysig pusseldeckare som sällskap i dag så tycker jag att ni absolut kan välja "Rosor, kyssar och döden" 🤍 Ljudboken är uppläst av Charlotta Åkerblom och den är 6 timmar och 29 minuter lång. 

Christer Wijk har träffat den vackra Gabriella Malmer och de har bjudit Puck och Eje till förlovningskalas på släkten Malmers herrgård. Puck känner sig inte jätteglad över nyheten och Eje menar att hon antagligen är lite svartsjuk. Motvilligt tvingas hon till slut erkänna att det nog kan vara så. Gabriellas släktingarna verkar inte heller alldeles glada åt förlovningen. Disponent Fredrik Malmer ber en kväll om att få träffa Christer och Puck och då ber han dem bevittna hans nya testamente. Natten efter dör han. Någon har givit honom en överdos hjärtmedicin. Men vem och varför? 

Jag har inte följt serien om Christer Wijk och Puck från början men har läst/lyssnat på några av böckerna. Ni kan läsa om dem genom att söka på författarens namn i sökrutan ovan. "Rosor, kyssar och döden" är i alla fall den femte delen i serien. 

💜🤍💚 Nu önskar jag återigen er alla en fin Alla Hjärtans Dag 💚🤍💜

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar