Sök i den här bloggen

Translate

fredag 9 september 2022

"Dissonans" av Bim Wikström

Den här boken var en spännande och trevlig bekantskap 💛 Med "Dissonans" debuterar Bim Wikström som deckarförfattare och som hon gör det. Boken har den där nerven som gör att man som läsare bara vill lyssna/läsa vidare. Karaktärerna är också intressanta och sammantaget kan det inte bli annat än ett högt betyg för "Dissonans" 🤎 Ljudboken är uppläst av Callin Öhrvall Delmar och den är 7 timmar och 36 minuter lång. 

Journalisten Marita Ek lämnar Stockholm för en tjänst på lokaltidningen i småländska Eksjö. Det ska bli en nystart efter skilsmässan. Ingen, inte ens närmaste vännen Cissi, känner till den egentliga anledningen till att hon vill lägga många mil mellan sig själv och exmaken. Med sig till Eksjö har hon sin dotter. Men det som Marita tror ska bli en lugn tillvaro på en sömnig landsortstidning visar sig bli allt annat än just det. En äldre mans försvinnande och en ung pojkes tragiska öde drar in henne i en räcka av händelser där hon arbetar parallellt med polisen i sökandet efter svar. 

Vill ni ha en nervkittlande och spännande bok att kura upp i soffan med nu i höst så tycker jag att ni ska ge "Dissonans" en chans 🧡 Jag tror att om ni som jag gillar välskrivna deckare så kommer ni också att uppskatta den här boken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar