Sök i den här bloggen

Translate

fredag 17 april 2020

"Dimma" av Ragnar Jónasson (originaltitel: "Mistur")

Det här är också en bok som jag längtat efter att läsa! "Dimma" är den tredje delen i serien om Hulda Hermansdóttir. De här böckerna av Ragnar Jónasson är väldigt bra men också så otroligt sorgsna. I min värld så är det ett måste att läsa den här serien för den kommer så nära och man blir verkligen berörd. Samtidigt är det också spännande och intressant. Vill ni läsa om de två första böckerna i serien så söker ni på författarens namn i sökrutan ovan.

Julen 1987 isoleras en ödslig bondgård på östra Island av en snöstorm. Paret som bor där är vana vid vädret, men plötsligt knackar det på dörren. En man som påstår sig kommit vilse under en jakt söker skydd hos dem. Mot bättre vetande släpper de in honom. Det blir ödesdigert och slutar med brutala mord. Kropparna upptäcks långt senare och kommissarie Hulda Hermannsdóttir får utreda morden. Hon har själv precis varit med om något oerhört hemskt och fallet berör henne djupt.

Ni måste läsa "Dimma"! Men har ni inte redan läst de två första böckerna så börja med dem. Jag lovar att ni inte kommer att ångra er!

Nu önskar jag alla en trevlig helg! 🌸

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar