Sök i den hÀr bloggen

Translate

torsdag 9 april 2020

"Jag tvivlar pÄ ditt ord" av Michaela Winglycke

Nu har jag gjort en ny bekantskap! 🌾 Michaela Winglycke har skrivit en spĂ€nnande bok som jag tyckte mycket om. "Jag tvivlar pĂ„ ditt ord" Ă€r den första delen i serien om Vimmerbypolisen William Johnson. Det kĂ€nns sĂ„ dĂ€r sommaridylliskt och kombinationen med en mordutredning blev riktigt bra och jag tycker absolut att den Ă€r lĂ€svĂ€rd! Ljudboken Ă€r upplĂ€st av Maria Lyckow och den Ă€r 9 timmar och 7 minuter lĂ„ng.

En semestrande kvinna hittas en sommarnatt brutalt mördad pĂ„ en badplats i utkanten av Vimmerby. Hennes familj som Ă€r dĂ€r med henne chockas och maken kan inte förstĂ„ vem som velat se henne död. Polisinspektör William Johnson, som nyligen flyttat tillbaka till sin hemstad tillsammans med sin sambo Josephine, fĂ„r i uppdrag att för första gĂ„ngen leda en egen polisutredning. Eftersom offret var pĂ„ semester riktas misstankarna mot hennes make eller att hon i annat fall blivit slumpmĂ€ssigt vald. Men ju mer de utreder desto mer komplicerat verkar det bli. William och Josephine fĂ„r veta att de ska bli förĂ€ldrar och det vĂ€cker tankar hos Josephine. Hon vet inget om sin mamma dĂ„ hon dog nĂ€r Josephine var liten och nu vill hon ta reda pĂ„ mer om vem mamman var.

"Jag tvivlar pÄ ditt ord" Àr som sagt första delen i en serie och redan nu finns andra delen som fysisk bok. Den heter "Allt som Àr rÀtt och rent". Jag tror dock att jag avvaktar och ser om den kommer som ljudbok, men annars ska jag absolut lÀsa den sÄ smÄningom.

Jag kommer nog att komma med fler boktips under pĂ„skhelgen men jag vill Ă€ndĂ„ passa pĂ„ att önska er en Glad PĂ„sk! 🐣 Hoppas att den blir riktigt fin, Ă€ven om ni fĂ„tt Ă€ndra om era planer lite! 💛

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar