Sök i den här bloggen

Translate

söndag 7 juni 2020

"Mytomanen" av Sofie Sarenbrant

Äntligen har jag läst "Mytomanen" av Sofie Sarenbrant! 💜 Jag är omåttligt förtjust i serien om kriminalinspektör Emma Sköld och efter den här boken är jag fortfarande lika imponerad. Sarenbrant är fenomenal på att berätta en spännande story och hon bjuder alltid på tvistar och vändningar. Sammantaget gör det böckerna väldigt bra och otroligt spännande. "Mytomanen" är den åttonde delen och jag har redan nu börjat längta efter bok nr 9...

En tonårspojke hittas död i Ålstensskogen. Kroppen är väldigt illa tilltygad och både mobil och plånbok verkar vara försvunna. Emma Sköld och hennes kollegor kallas till platsen och de får tips om ett ungdomsgäng som rånat jämnåriga i Bromma. Men när de börjar förhöra vuxna och barn i området börjar de tvivla på att det är så enkelt. Emmas syster Josefin känner många av de inblandade och tipsar sin syster då hon hör rykten. Samtidigt fortsätter Emma sina komplicerade förhållanden till både Nyllet och Krille.

Vill ni läsa om de tidigare böckerna i den här serien så kan ni söka på författarens namn i sökrutan ovan. Jag rekommenderar verkligen hela den här serien för den har det där lilla extra som får en fast! Vill ni hellre lyssna på "Mytomanen" så finns den också som ljudbok. Den är uppläst av Katarina Ewerlöf och den är 10 timmar och 48 minuter lång.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar