Sök i den här bloggen

Translate

torsdag 14 juni 2018

"Lust att döda" av Anki Edvinsson

"Lust att döda" har under de senaste veckorna hållit mig sällskap på mina motionsrundor. Jag hade lite svårt att komma in i den, men om det beror på storyn eller det varma vädret vet jag inte. Oavsett vad som tycker jag att boken var riktigt bra när jag väl hade kommit in i handlingen. Jag gillar att det är många parallella händelser och flera utredningar samtidigt. Det gör det hela mer realistiskt. Om allt kommer att visa sig hänga samman tänker jag inte avslöja här utan det får ni reda på om ni läser eller lyssnar på "Lust att döda". Ljudboken är 11 timmar och 12 minuter lång och den är uppläst av Mattias Linderoth.

En skjutning på en populär restaurang i Luleå utreds som ett möjligt terrorattentat. Polisparet Per Berg och Charlotte von Klint ansvarar för utredningen och försöker förstå vad som hänt och vem som kan ha gjort något så fasansfullt. Strax efter skjutningen blir en man brutalt mördad. Hänger det mordet ihop med attentatet på restaurangen? Luleå är mer eller mindre lamslaget och när sedan en ung invandrartjej försvinner blir läget ännu allvarligare...

"Lust att döda" är ett hett tips inför sommarens semestrar. Boken är väldigt spännande och jag tycker att den passar alldeles utmärkt som ljudbok. Jag ser fram emot att få läsa eller lyssna på mer av Anki Edvinsson.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar