Sök i den här bloggen

Translate

onsdag 23 mars 2022

"Välkommen till Evigheten" av Camilla Grebe

Äntligen kom det en ny bok av Camilla Grebe 💛 "Välkommen till Evigheten" är den sjätte boken i serien Flickorna och mörkret och den är riktigt bra. Speciellt när den efter ett tag sjunkit in. Jag gillar hur storyn portioneras ut och hur man själv kan lägga pusslet medan man läser. Spänningsfaktorn är inte den högsta men det är ändå intressant. Sedan var det väl tyvärr inte alltför svårt att räkna ut ungefär hur det låg till, men resan fram till upplösningen gör boken läsvärd. Ljudboken är uppläst av Katarina Ewerlöf och den är 10 timmar och 16 minuter lång.

Lykke Andersen är redaktör, författarhustru och tonårsmamma. Nu står hon anklagad för mord. En kvinna som aldrig tidigare varit våldsam. Vad är det egentligen som hänt på familjens idylliska gård Evigheten? Åtta år tidigare var familjen i centrum i ett annat mordfall. Ett fall som utreddes av bl.a. kriminalkommissarie Manfred Olsson. Nu är han den ende som Lykke vill tala med. Kan det vara nu som hela sanningen äntligen ska komma fram eller kommer hemligheter återigen komma ivägen?

"Välkommen till Evigheten" är ett klassiskt mysterium med det slutna rummet. Som alltid när det gäller den här författaren så är det svårt att lägga undan boken innan den är slut och redan nu har jag börjat längta efter hennes nästa bok 🤍

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar