Sök i den här bloggen

Translate

fredag 25 mars 2022

"Sabotören" av Mikael Ressem

Den fjortonde delen i serien om Erik Sandström är här och den heter "Sabotören". Detta är min senast lyssnade bok och som alltid när det gäller böckerna i den här serien så har jag både skrattat och förfasats. Mikael Ressem är fenomenal på att skriva otäcka historier med en underhållande ton och anledningen till att älska den här serien är definitivt karaktärerna 💙 Just nu är min favorit otvivelaktigt Ulla. Ljudboken är uppläst av Fredde Granberg och den är 9 timmar och 11 minuter lång. 

Ett larm om en gasläcka sätter Gävle i skräck. Ambulanssjuksköterskan Erik Sandström och kollegan Ulla rycker ut till platsen och inser snart att det är något som inte stämmer. Det hela slutar riktigt illa med två döda poliser och mardrömmen är ett faktum. Snart saboteras flera samhällsviktiga funktioner, vilket leder till fler dödsfall utan att det egentligen verkar vara meningen. Återigen får Erik tillsammans med Patrik, Gösta, Lucifer, Thomas och Ulla försöka hitta en förövare som inte verkar dra sig för något. Det blir en farlig katt- och råttalek...

Jag har rekommenderat den här serien så många gånger att jag knappast behöver göra det igen. Vill ni ha en underhållande deckarserie så är de här böckerna det perfekta valet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar