Sök i den här bloggen

Translate

söndag 20 mars 2022

"De mörka morden" av Torbjörn Sundström

Nu har jag lyssnat på "De mörka morden" som är den tredje boken i Torbjörn Sundströms serie om Gustaf Bergsten och Sofia Widmark. Jag har gillat de två första böckerna och ni kan läsa mer om dem genom att söka på författarens namn i sökrutan ovan. Även den tredje delen bjuder på mycket spänning och högt tempo 🧡 Ljudboken är uppläst av Gunilla Leining och den är 8 timmar och 14 minuter lång.

Våren närmar sig och Gustaf Bergsten har fullt fokus på att bli pappa. Men plötsligt inträffar händelser som tvingar honom tillbaka till en värld av kaos. Sofia Widmark kämpar på med sitt nystartade företag vars värderingar är det absolut viktigaste för henne. När en anställd utsätts för sexuella övergrepp av en kund tvingas man ta ställning och avbryta uppdraget. Men när kunden bestämmer sig för att göra sig av med mannen som betett sig olämpligt kan de ge det en ny chans. När Sofia inser vem den nya VD:n är chockas hon. Hon har vant sig vid ett liv som ensamstående småbarnsförälder, men nu plötsligt finns dotterns pappa i hennes närhet igen. Samtidigt försöker Sofia också finnas där för Gustaf. En mördare verkar ha bestämt sig för att utplåna hans familj en efter en...

Jag tycker att den här serien är läsvärd och man ska absolut börja från början med de här böckerna för det finns en röd tråd som man behöver ha koll på. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar