Sök i den här bloggen

Translate

söndag 31 december 2017

✨ "Nyårskyssen" av Nora Roberts (originaltitel "The Perfect Hope") ✨

Årets sista dag. För min del blev årets sista utlästa bok "Nyårskyssen" av Nora Roberts. En bok jag valde pga av titeln men som inte alls har något med nyår att göra så det blev en liten missräkning. Men jag får skylla mig själv eftersom jag hade vetat det om jag hade läst de två första delarna i denna trilogi. Andra anledningen till att jag köpte denna bok var att jag fick den billigt genom ett erbjudande om två böcker för 99 kr. Det här blir inte bara årets sista utlästa bok för min del utan också den sista "icke-deckaren" på ett tag. Det har varit bra för mig att läsa några feel good-böcker för jag riktigt längtar efter att läsa deckare nu. "Nyårskyssen" är fylld med romantik och vänskap men också lite kryddad med ett spöke som letar efter sin älskade. Man kan absolut läsa den även om man som jag missat de första två delarna i serien.

Efter att ha lämnat Washington, ett exklusivt hotell och en otrogen man bakom sig har Hope börjat om i den lilla staden Boonsboro. Hon är nu föreståndarinna på ett litet världshus och trivs väldigt bra med det. Hon har träffat underbara vänner och känner att det enda som saknas är en man att älska. Visst finns Ryder, men han är alltid så avigt inställd till henne att de aldrig kommit längre än till en enda nyårskyss, men det var antagligen bara ett misstag. Men det är inte värdshuset spöke Lizzy nöjd med utan hon ser på sitt sätt till att föra Hope och Ryder närmare varandra...

Gillar man romantiska böcker är jag övertygad om att man gillar "Nyårskyssen". Själv ville jag ju blanda ut alla brutala böcker jag läst under hösten med lite snällare böcker nu i december. Nu känner jag mig dock mer än redo att ge mig i kast med mord och mysterier igen!

Med detta inlägg önskar jag alla som läser min blogg ett Gott Nytt Spännande År!! 💫 ✨ Hoppas att ni vill följa mig även under 2018!

"Nyårskyssen" finns också som e-bok och nedladdningsbar ljudbok. Den är 9 timmar och 30 minuter lång och uppläst av Gunilla Leining.

2 kommentarer:

  1. gott nytt år !! så klart vill jag fortsätta följa den !

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad roligt att du vill fortsätta följa min blogg :)

      Radera