Sök i den här bloggen

Translate

fredag 7 oktober 2022

"Platinavargen" av Caroline Engvall

Den sjätte delen i Caroline Engvalls serie om Ulrika Stenhammar och Lovisa Ling heter "Platinavargen" och den har jag nu lyssnat på. Jag gillar de här böckerna och fortsätter att göra det även nu efter att jag lyssnat ut den här senaste delen 🧡 Det är spännande på en lagom nivå och det finns alltid ett tema som är samhällsaktuellt. Ljudboken är uppläst av Disa Östrand och den är 8 timmar och 3 minuter lång.

Daniela De Soto är lyxmodellen som tillsammans med sin bror skapat plattformen Platinum Wolf, en exklusiv version av Only Fans. Allt verkar gå deras väg, men så läcker någon privata shower. Ilskan bland hennes kunder sprids omgående eftersom de har trott att de betalat för något exklusivt. Direkt efter mördas sedan en av plattformens största stjärnor och Daniela blir misstänkt för mordet. Lovisa Ling har fått ett nytt jobb på det prestigefyllda modemagasinet Rebelle och kämpar för att leva upp till de högt ställda kraven. Samtidigt närmar sig hennes och Ulrikas bröllop. Mitt i allt dyker en person upp och hotar allt de byggt upp tillsammans. Ulrika Stenhammar tvingas fatta ett livsavgörande beslut, vilket leder in henne på en ny karriärväg. Där anlitas hon av Danielas bror som vill ha hjälp att rentvå systern. Återigen krockar Ulrikas och Lovisas jobb och snart befinner sig de båda i skottgluggen för krafter som är betydligt mer hänsynslösa än de kunnat tro. 

Är ni ute efter en spännande och underhållande deckarserie så är det här ett mycket bra val. Böckerna är välskrivna och jag hoppas att vi får fortsätta följa Ulrika och Lovisa 🤍 Ni kan läsa om de tidigare delarna i serien genom att söka på författarens namn i sökrutan ovan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar