Sök i den här bloggen

Translate

måndag 28 december 2020

"Kvinnan i förrådet" av Maria Fallström

Den här boken gillade jag! "Kvinnan i förrådet" är den andra delen i Maria Fallströms serie om polisinspektör Torbjörn Frisk. Jag har inte läst den första boken, men det spelade ingen roll för handlingen i den här boken trots att de båda böckerna knyts samman. Så har ni inte läst någon av dem så skulle jag börja med första delen ("Fallet Miranda"). "Kvinnan i förrådet" är spännande och karaktärerna är en stor del till att jag uppskattar den här boken så mycket som jag gör för de är intressanta men också roliga. En annan stor del till att jag gillade den så mycket är att det är Fredde Granberg som är uppläsare av ljudboken. Den är för övrigt dryga 8 timmar lång. 

Polisinspektör Torbjörn Frisk är tillsammans med sin familj i Kalmar och hälsar på sin före detta kollega Jill och hennes man. Då kommer det ett larm om att en död kvinna hittats på en camping. Torbjörn följer med Jill till brottsplatsen och det kommer så småningom att leda till att han lånas ut till Kalmar för att bistå i mordutredningen. Det kommer att visa sig att mördaren har fler offer på sin lista och samtidigt genomgår Torbjörn en personlig kris. 

Jag gillar som sagt den här boken och jag ser fram emot fortsättningen som verkar komma som ljudbok i februari. Har ni inte redan upptäckt den här serien så tycker jag att ni ska ge den en chans! 💙

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar