Sök i den här bloggen

Translate

tisdag 22 december 2020

"Snöstorm och kanelhjärtan: Fyra juliga berättelser" av Camilla Lagerqvist, Pernilla Gesén, Karina Berg Johansson och Jesper Tillberg

Nu har jag läst en mysig novellsamling innehållandes 4 stycken julhistorier som alla hänger samman på ett fint sätt. Allt utspelar sig i ett litet samhälle i Dalarna. Det är dagen före julafton och en långtradare fullastad med julklappar kör längs glashala vägar i ymnigt snöfall. Lastbilen får sladd och välter och så är hela länsvägen blockerad. Felicia har öppnat ett kafé i stationshuset i samhället och det är nu dags för en konsert där tre band ska uppträda. Folk från samhället och folk som strandas pga av olyckan samlas alla i stationshuset och här kommer folks liv att förändras.

Mer än så skriver jag inte om "Snöstorm och kanelhjärtan". Vill ni veta mer så är det ju bara att läsa boken. Eller att lyssna på den för den finns också som ljudbok. Den är uppdelad i fyra stycken ljudböcker och de är upplästa av Katharina Cohen. De är alla mellan 1 och 1,5 timme lång. 

Novellerna boken innehåller är följande: "Snöstorm och kanelhjärtan 1 – Balklänningen" av Camilla Lagerqvist, "Snöstorm och kanelhjärtan 2 – Den här hålan" av Pernilla Gesén"Snöstorm och kanelhjärtan 3 – Endast Tomara är vaken" av Jesper Tillberg och "Snöstorm och kanelhjärtan 4 – Julängel" av Karina Berg Johansson.

Mitt tips är att ni kan njuta av fyra mysiga, sorgliga och juliga noveller medan ni julpysslar det sista! 🤶🏻

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar