Sök i den här bloggen

Translate

fredag 11 december 2020

"Pengabrevet" av Karina Johansson

Nu har jag hittat ännu en deckare med inslag av feelgood och mys. "Pengabrevet" av Karina Johansson är en hyggligt spännande historia som även bjuder på romantik och lite humor. Jag gillade boken och eftersom det är vinter- och julkänsla så passar den ju alldeles utmärkt just nu. Jag lyssnade på den och ljudboken är uppläst av Mimmi Kandler och den är 7 timmar och 53 minuter lång.

Ett projekt som ska utveckla skidanläggningen Ski Sunne läggs ner samtidigt som en ny vd anställs. Instruktören Anneli, som kommit med de flesta nya idéerna, har haft en tuff period men inser snart att den nya vd:n både är trevligare, snyggare och mer tillmötesgående än hon väntat sig. Men så hittas Ville, Annelies enda nära släkting, död i en lift. Att Ville var en speciell person som gjorde som han ville är känt, men hade han verkligen fiender som ville se honom död. Annelie försöker ta reda på vad som hänt och vem mördaren är. Har hans död något att göra med pengabrevet som hon såg i hans stuga? Och vart leder nyckeln som hon får från hans advokat? Vilka hemligheter hade egentligen Ville?

Jag tycker som sagt att "Pengabrevet" är en helt okej bok och med den önskar jag er en mysig fredagskväll och en trevlig helg! Det kommer såklart att komma fler boktips under helgen ☃️

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar