Sök i den här bloggen

Translate

fredag 6 maj 2022

"Spela död" av Neil Richards och Matthew Costello (originaltitel: "Playing Dead")

Då har jag lyssnat på även den nionde delen i cozy crime-serien Morden i Cherringham av Neil Richards och Matthew Costello. Jag kan helt enkelt inte få nog av de här böckerna så jag hoppas att det snart kommer ännu fler delar på svenska 💚 "Spela död" är precis som de tidigare böckerna ett fristående och avslutade fall. Böckerna i serien kan läsas i valfri ordning, men varför inte beta av dem i rätt ordning? Huvudkaraktärerna i den här mysiga serien är den ensamstående mamman och webbdesignern Sarah Edwards och den hårdkokte före detta polisen och änklingen Jack Brennan från New York. Tillsammans löser de en massa olika mord och mysterier i Cherringham. Ljudboken är uppläst av Fredde Granberg och den är 3 timmar och 12 minuter lång. 

När Cherringhams teatersällskap anlitar en lokal tv-kändis som regissör för den stora julföreställningen får de mer uppmärksamhet än de räknat med. Ett flertal till synes olyckor drabbar repetionerna, men Sarahs mamma som tillhör ensemblen anar oråd och tror att någon med flit försöker sabotera pjäsen och repetitionerna. Hon ber Jack och Sarah att undersöka vad som pågår. De upptäcker att det bakom kulisserna utspelar sig ett otäckt och mörkt drama som inte kommer upphöra om inte någon stoppar det. 

Som sagt; läs eller lyssna på denna mysiga serie 🧡 Ni kommer inte bli besvikna! Själv sitter jag alltså här och hoppas att jag snart får fortsätta följa Jacks och Sarahs äventyr 💛 Trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar