Sök i den här bloggen

Translate

onsdag 25 maj 2022

"Sandänglar" av Susanne Schemper

Förra året lyssnade jag på "Ta min själ" av Susanne Schemper och gillade den tillräckligt mycket för att vilja läsa/lyssna på mer av henne. Så därför har jag nu lyssnat på "Sandänglar" och även den här gången är det en otäckt skickligt berättad psykologisk spänningsroman. Karaktärerna känns levande och man får en sådan där krypande känsla i kroppen medan storyn fortskrider. Gillar man psykologisk spänning så är jag övertygad om att man kommer tycka om "Sandänglar" 💛 Ljudboken är uppläst av Gunilla Leining och den är 8 timmar och 53 minuter lång. 

Författaren Paulina Pihl ser fram emot både skrivtid och lugn nära hav och natur på hennes vänners nyöppnade Saltmålla Resort. Den senaste tiden har varit stressig och förhållandet med den svartsjuka flickvännen Milla tar allt mer energi. Ingela Salo befinner sig också på hotellet. Hon har vunnit sin vistelse där. Hennes längtan efter gemenskap överskuggas av hennes förlamande rädsla för att inte passa in. Hon blir alldeles till sig när hon ser att Paulina Phil också är där och hon vill gärna vara nära henne. Hon blir helt enkelt besatt av Paulina och snart övergår det i en förälskelse. Hon finner sig beredd att göra vad som helst för att återigen få känna sig sedd. Paulina, som till en början roas av den udda kvinnan, drabbas snart av en stark känsla av obehag. Är Ingelas intresse verkligen sunt, eller håller allt på att spåra ur?  

"Sandänglar" är den första delen i serien Saltmålla och det är en mysig och ryslig sommardeckare som passar utmärkt nu när det börjar bli dags för semestrar 🏖 Själv ser jag fram emot fortsättningen på den här serien 💚

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar