Sök i den här bloggen

Translate

söndag 16 april 2023

"Försvunnen. Död?" av Peter James (originaltitel: "Left you dead")

Peter James har skrivit så många böcker om Roy Grace så det är svårt att förstå att böckerna fortfarande håller så hög klass. "Försvunnen. Död?" är den sjuttonde delen och även den är riktigt riktigt bra 🖤 Spänningen är på topp och det är så där tillskruvat att man inte kan lista ut hur allt ligger till innan man närmar sig de sista stavelserna. Alltså precis så som man vill att en deckare ska vara. Jag kan inte nog rekommendera den här serien och hoppas att ni är många där ute som njuter av den lika mycket som jag gör 🤍

Ljudboken är uppläst av Peder Falk och den är 16 timmar och 49 minuter lång. Det låter kanske långt men jag lovar att den inte upplevs så. Ni kan läsa om flera av de tidigare delarna här på bloggen och det gör ni som vanligt genom att söka på författarens namn i sökrutan ovan. För egen del hoppas jag att jag slipper vänta alltför länge innan nästa bok kommer på svenska.

...och ni har väl inte heller missat att några av böckerna blivit TV-serie? Den finns på SVTPlay om man tycker att det låter intressant. Jag tycker att filmatiseringen lyckats väldigt bra 💥 vilket inte självklart när man gillar böckerna så mycket som jag gör.

2 kommentarer:

  1. Den bjöd på en del oväntade saker. En av de bästa serierna!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja här svängde det verkligen och förutsägbar är det sista den är...

      Radera