Sök i den här bloggen

Translate

onsdag 6 oktober 2021

"Skära, skära havre" av Annika Devert och Jessika Devert

Jag kunde inte låta bli att lyssna på "Skära, skära havre" när jag såg att den dök upp på ljudbokstjänsten jag nyttjar. Detta för att den såg så härligt höstig ut 🍂🍁 men också för att jag verkligen fastnat för karaktärerna i den här serien, Sardinön. Boken är den fjärde delen i serien och ni kan läsa om de tidigare böckerna om ni söker på författarnas namn i sökrutan ovan. Böckerna är charmiga med varma karaktärer som lever sina liv på Sardinön. Den här gången planeras det både bröllop och höstmarknad medan man också förbereder sig för två bebisars ankomst. Ljudboken är uppläst av Katharina Cohen och den är dryga 8 timmar lång.

Hösten är i antågande och Emelie och Andreas har börjat planera sitt stundande bröllop. Det ska bli ett vinterbröllop men det är mycket att styra upp. Emelies ex Ousman som är pappa till hennes tre döttrar har stannat kvar på ön och skapar oreda och dramatik med sina ovälkomna uppdykanden och synpunkter. Deras äldsta dotter Linn ska snart få sitt första barn men det är inget som får henne att sakta ner utan hon planerar bakkurser och sin kommande bakbok. När idéen om en skördefest slår Emelie och hon börjar planera den som en av hembygdsgårdens höstevent stöter hon på lite oväntat motstånd från en anonym öbo. Denne skriver elaka saker på nätet och försöker förstöra. Hur ska det gå med allt som är på gång på ön?

Jag gillar som sagt den här mysiga serien som bjuder på både skratt och lite drama. Har ni inte redan börjat sluka böckerna så är det dags att göra det nu! 🧡

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar