Sök i den här bloggen

Translate

söndag 16 januari 2022

"Släcka liv" av Pernilla Ericson

Jag måste bara återigen upprepa det jag skrev för några dagar sedan - så många bra nya deckare jag lyckas välja för tillfället! "Släcka liv" är absolut en av dem 💛 Det är den andra delen i serien om Lilly Hed, men författaren har också tagit med sig Liv Kaspi från hennes tidigare serie om Erlagruppen (ni kan läsa om dem genom att söka på författarens namn i sökrutan ovan). Jag gillar alla böcker jag läst av den här författaren. Det är högt tempo, väldigt spännande intriger som kryper in under skinnet på en och karaktärerna är lysande. Vill ni ha nervkittlande deckare med högt tempo så ska ni leta upp böcker av Pernilla Ericson

Ett olöst mord skakar den norrländska byn Skageby och polisutredare Lilly Hed och kriminalinspektör Liv Kaspi kallas in. De möts kanske inte med öppna armar men hinner sätta sig in i utredningen då en extrem höststorm drar in över Sverige. Efter sig lämnar den problem som utslagen el, översvämningar efter skyfall, nedfallna träd och just lilla Skageby drabbas hårt. Nu är de helt avskurna från resten av världen och måste hitta den mördare som har slagit till igen. Innan fler dör måste de få folk att prata och säkra de bevis de kan säkra utan rätt utrustning. 

Som ni förstår så rekommenderar jag varmt "Släcka liv" men också alla andra böcker av den här författaren som ni kan hitta här på bloggen. Ljudboken är uppläst av Gunilla Leining och den är 9 timmar och 37 minuter lång. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar