Sök i den här bloggen

Translate

söndag 9 januari 2022

"Nu stormar det i dalens famn" av Ewa Klingberg

Nu var jag tvungen att lyssna på "Nu stormar det i dalens famn" som jag sparat lite på. Det är den tredje delen i serien Begravningsbyrån Tranan. Jag har verkligen fastnat för dessa udda karaktärer och deras bestyr med att få begravningsbyrån att fungera. Ni kan läsa om de tidigare delarna genom att söka på författarens namn i sökrutan ovan. Ljudboken är uppläst av Rachel Mohlin och den är 4 timmar och 39 minuter lång.

Trettonhelgen är här och Sandra samlar sina kollegor på begravningsbyrån Tranan efter en skön julledighet. Sandra är kär i kollegan Christoffer och uppdragshögen växer. Med andra ord så trivs Sandra bättre än på länge. Men ett oväntat telefonsamtal visar hur bräcklig lyckan är. En av Christoffers gamla vänner har dött och plötsligt är han som förbytt och drar sig undan. Det nya året som började så hoppfullt visar sig bli allt annat än lätt. Plötsligt befinner sig Sandra i ett läge med en haltande begravningsbyrå, en relation som knakar rejält i fogarna och en moster med hemligheter. Kommer hon kunna rida ut även den här stormen och få både livet och begravningsbyrån på rätt köl igen? 

Det är först den senaste tiden som har upptäckt vilken bra författare Ewa Klingberg är och jag har läst andra böcker av henne också. Dem kan ni också hitta mer om här på bloggen. Hon skriver verkligen med glimten i ögat både när hon skriver feelgood och spänning. Hoppas att ni också uppskattar hennes böcker 💙 Man kan läsa "Nu stormar det i dalens famn" utan att först ha läst de två tidigare delarna men jag rekommendera er att börja från början!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar