Sök i den här bloggen

Translate

söndag 12 juni 2022

"Blåklockor som klingar på natten" av Linda Rakka

En ny intressant och spännande författare har debuterat. Linda Rakkas första bok heter "Blåklockor som klingar på natten" och det är den första delen i pusseldeckarserien Morden vid Göta kanal 🌺 När jag började lyssna på den såg jag att boken fått väldigt varierande omdömen så jag var lite tveksam men ändå nyfiken - och jag gillade faktiskt boken väldigt mycket 💜 Karaktärerna är alla udda och de har alla något att dölja. Storyn är snyggt och spännande berättad och håller läsaren fast från början till slut. Det här är ännu en alldeles perfekt bok att mysa med under lediga dagar i sommar ⛱ Ljudboken är uppläst av Katarina Ewerlöf och den är 9 timmar och 8 minuter lång.

Betsy och Sam driver ett pensionat i den välbesökta sommaridyllen Sparvdalen vid Göta kanal. Men vad deras gäster inte vet är att paret lever ett mörkt dubbelliv och de har mycket att dölja. John har lovat sin bortgångna mormor att överlämna en släktklenod till hennes syster Iris. Hon bor i kaptensvillan i Sparvdalen. Med sig på resan från Norrland får han av en slump den unga och hemlighetsfulla kvinnan Teddy. När de anländer till Sparvdalen upptäcker han att Iris är spårlöst försvunnen och någon annan har flyttat in i huset. John bestämmer sig för att stanna kvar och undersöka vad som har hänt. Märkliga saker börjar att hända och det blir snart uppenbart att ingen längre går säker. För vem kan du egentligen lita på om inte ens dina närmaste grannar är de som de utger sig för att vara.

"Blåklockor som klingar på natten" är som sagt ännu en mysig, ruskig och somrig bok att njuta av i sommar 💛 Själv ser jag med spänning fram emot fortsättningen på den här serien. Börjar det så här lovande så bådar det verkligen gott inför kommande böcker... 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar