Sök i den hÀr bloggen

Translate

fredag 24 juni 2022

"Underström" av Magnus Abrahamsson

đŸŒžđŸŒŒđŸŒșđŸŒ» GLAD MIDSOMMAR!! đŸŒ»đŸŒșđŸŒŒđŸŒž 
Nu blir det ett par dagars midsommartema hĂ€r pĂ„ bloggen. 

Vi börjar med första delen i en ny serie, Mord pĂ„ Norröra, och den boken heter "Underström". Jag tycker att det hĂ€r Ă€r en utmĂ€rkt start pĂ„ en serie med en spĂ€nnande story och intressanta karaktĂ€rer. Dessutom Ă€r den snyggt berĂ€ttad och det bjuds pĂ„ saker som kĂ€nns lite ovĂ€ntade och gör att boken sticker ut en del. Jag rekommenderar den varmt 💛 Ljudboken Ă€r upplĂ€st av Fredde Granberg och den Ă€r 11 timmar och 39 minuter lĂ„ng. 

Det Ă€r en ovanligt varm och solig midsommarafton pĂ„ Norröra i Stockholms skĂ€rgĂ„rd. Öns traditionella firande avbryts nĂ€r en kvinna hittats mördad pĂ„ en ödslig strand. Polisinspektör Elsa Kahn, som försöker vila ut efter en utmattningsdepression med suicidala inslag, dras in i en komplicerad utredning dĂ€r hennes sommargrannar pĂ„ ön bĂ„de misstĂ€nker och misstĂ€nks. I denna sommaridyll visar det sig finnas motsĂ€ttningar, otrohetsaffĂ€rer, kriminalitet och undertryckt ilska som vĂ€xer sig starkare efter mordet dĂ„ man ocksĂ„ börjar misstĂ€nka varandra. Elsa börjar fatta tycke för Ă„klagaren i fallet, Matti Lark. Han i sin tur engagerar sig mer Ă€n nödvĂ€ndigt i fallet eftersom han gĂ€rna tillbringar tid hemifrĂ„n. NĂ€r ytterligare ett mord intrĂ€ffar mĂ„ste Elsa och Matti öka tempot och hitta gĂ€rningspersonen innan ön töms helt pĂ„ folk. För de kan ju inte vara sĂ€kra pĂ„ att mördaren inte har fler pĂ„ sin lista...

Vill ni mysa och rysa lite denna midsommarhelg sĂ„ tycker jag att ni ska göra det tillsammans med "Underström" av Magnus Abrahamsson 💙 Jag gillar verkligen den hĂ€r boken och jag ser mycket fram emot fortsĂ€ttningen. 

Hoppas nu att ni fĂ„r en riktigt hĂ€rlig midsommar! đŸ“đŸ„‚☀️🐾

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar