Sök i den här bloggen

Translate

söndag 26 juni 2022

"Midsommarmord" av Owe Liljeberg

Då kör vi sista midsommarboken för den här midsommarhelgen och det är "Midsommarmord" av Owe Liljeberg. Tyvärr är det den sämsta av de tre böckerna med midsommartema. Jag tycker att den var rörig och lite för lång vilket gjorde att tempot sjönk och därmed också spänningen. Det blir bara knappt godkänt för den här boken. Ljudboken är uppläst av Ludvig Josephson och den är dryga 10 timmar lång.

Några veckor före midsommar störs idyllen i Sala av en våldsam brand. Det som många trodde var en olyckshändelse visar sig snart vara betydligt mer otäckt. Allt blir ännu värre då man strax därefter hittar en styckad kropp i Ekebydamm. Kriminalkommissarie Gustav Frank anar ett samband mellan fallen. Och när sedan en person som är anställd hos polisen kidnappas ställs allt på sin spets. Kommer Gustav och hans kollegor kunna stoppa den brutala mördaren innan fler dör?

Den här boken är den första delen i en serie om Gustav Frank. Jag tror inte att jag kommer fortsätta följa hans vidare äventyr men det kan säkert passa någon annan. Hoppas att ni alla haft en härligt midsommarhelg! 🌻

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar