Sök i den här bloggen

Translate

fredag 29 april 2022

"Snöblind" av Neil Richards och Matthew Costello (originaltitel: "Snowblind")

Jag var bara tvungen att fortsätta med nästa del i cozy crime-serien Morden i Cherringham nu när det kommit fler delar 🧡 "Snöblind" är den åttonde delen i den här charmiga serien om den ensamstående mamman och webbdesignern Sarah Edwards och den hårdkokte före detta polisen och änklingen Jack Brennan från New York, skriven av Neil Richards och Matthew Costello. Jag har skrivit om serien tidigare (läs om böckerna genom att söka på författarna i sökrutan ovan) och även den här boken är lika mysig som de tidigare. Ljudboken är uppläst av Fredde Granberg och den är 3 timmar och 10 minuter lång.

En kraftig snöstorm drabbar Cherringham och förbindelserna med omvärlden skärs av fullständigt. Ålderdomshemmet Broadmead Grange ligger i ett gammalt hus som har sett bättre dagar. En av de boende, Archy, faller offer för snöstormen när han går vilse i snöovädret. Jack som är ute i ovädret dras in i mysteriet. Var det vädrets makter som tog Archys liv eller ville någon honom illa? Tillsammans med Sarah åker Jack till äldreboendet och där upptäcker de att allt inte är som det ska. De bestämmer sig för att gå till botten med allt som pågår. 

Vill ni mysa med härliga karaktärer och klassiska mordgåtor så är det här en serie som passar fint 💛 Nu önskar jag er en trevlig fredagskväll! 🌼

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar