Sök i den hÀr bloggen

Translate

lördag 27 februari 2021

"Mord vid Themsen" av Neil Richards och Matthew Costello (originaltitel: "Murder on Thames")

Nu har jag hittat en hĂ€rlig mysdeckarserie! 🧡 Jag var helt enkelt tvungen att hitta en bok att somna till eftersom den bok jag egentligen lyssnade pĂ„ hade en förfĂ€rlig upplĂ€sning som skar genom ben och mĂ€rg... (den recensionen kommer i morgon) DĂ„ hittade jag i alla fall den hĂ€r pĂ€rlan - "Mord vid Themsen" av Neil Richards och Matthew Costello. Det Ă€r en klassisk mordgĂ„ta i en liten engelsk by och sĂ„ dĂ€r lagom spĂ€nnande. Ljudboken Ă€r upplĂ€st av HĂ„kan Julander och den Ă€r 3 timmar och 18 minuter lĂ„ng. 

Sarah Edwards har precis flyttat tillbaka till Cherringham nÀr hennes barndomsvÀn Sammi hittas död i floden Themsen. Polisen anser att det handlar om en drunkningsolycka men Sarah Àr inte överens med dem. Hon ber en annan nykomling i Cherringham, den förtidspensionerade New York-polisen Jack Brennan, om hjÀlp med att utreda dödsfallet. De hittar snart flera saker som inte stÀmmer och allt tyder pÄ att Sammi faktiskt mördats. De bestÀmmer sig för att hitta mördaren.

Jag gillade "Mord vid Themsen" sĂ„ mycket att jag redan direkt laddade ner del tvĂ„ i den hĂ€r serien och den Ă€r ocksĂ„ utlyssnad. SĂ„ nu hĂ„ller jag pĂ„ med den tredje delen! Men jag blandar dem med andra böcker sĂ„ recensionerna kommer framöver att komma lite dĂ„ och dĂ„. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar