Sök i den här bloggen

Translate

söndag 7 mars 2021

"I god händer" av Neil Richards och Matthew Costello (originaltitel: "Thick as Thieves")

Jag tänkte passa på att fortsätta tipsa om denna mysiga cosy crime-serie! 🧡 "I goda händer" är den fjärde delen i den här gulliga serien av Neil Richards och Matthew Costello. Det är korta pusseldeckare som är både underhållande och så där lagom spännande. Den här ljudboken är uppläst av Håkan Julander och den är 2 timmar och 57 minuter lång. 

När den före detta New York-polisen Jack Brennan är ute på puben får han höra att två skattsökande ortsbor hittat ett antikt och mycket värdefullt föremål på en åker i närheten. Männen pratar vitt och brett om fyndet och avslöjar bland annat var det ska förvaras över natten. Dagen efter ska det nämligen värderas av en expert. Men när kassaskåpet öppnas dagen efter är föremålet försvunnet. Den lokala polisen utgår från att ett gäng konsttjuvar ligger bakom stölden. Återigen tar sig Jack an ett fall tillsammans med Sarah Edwards. De misstänker nämligen att polisen är på fel spår...

Jag tycker inte att den här serien är lika bra som Agatha Christies böcker, men de håller samma stil och gillar man hennes verk så är jag övertygad om att även "I goda händer" och de andra delarna i Morden i Cherringham kommer att uppskattas. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar