Sök i den här bloggen

Translate

söndag 14 mars 2021

"Sista tåget till London" av Neil Richards och Matthew Costello (originaltitel: "Last Train to London")

Nu var jag bara tvungen att sticka emellan med en bok i den charmiga serien Morden i Cherringham som jag blivit så fäst vid. Här är det karaktärerna och den mysiga engelska lansbygden som ramar in mysterierna som fått mig fast 🧡 "Sista tåget till London" är den femte delen i serien som är skriven av Neil Richards och Matthew Costello.

Det är sommarfest i Cherringham och idrottsplatsen har förvandlats till ett nöjesfält. Här finns bl.a. den klassiska dockteatern, som alltid skött av den älskvärde mr Brendl. Mitt i festligheterna bryts idyllen av ett isande skrik. Bakom dockteatern ligger mr Brendl död. Återigen har Jack och Sarah ett mysterium att titta närmare på. 

Ljudboken är (precis som de tidigare) uppläst av Håkan Julander och den är 2 timmar och 58 minuter lång. Om ni inte redan upptäckt den här mysdeckarserien om Sarah Edwards, ensamstående mamma och webbdesigner, och Jack Brennan, änkling och hårdkokt före detta polis från New York, som utreder brott i idylliska Cherringham i Cotswolds så är det dags nu! Böckerna är korta, lättsmälta och charmigt underhållande! 🧡

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar