Sök i den här bloggen

Translate

måndag 22 mars 2021

"Det hon slåss för" av Anderas Ek

Nu har andra delen i Andreas Eks serie om utredaren Jannica Brandt och det yttre befälet Patrick Rydh kommit som ljudbok. Första boken heter "Mörkret inom honom" och den kan ni läsa om genom att klicka på titeln. Det jag kan säga är att jag gillade den lite mer än "Det hon slåss för" men för det är inte denna bok dålig. Storyn är hyggligt spännande och det finns lite tvistar som kryddar till det hela. Ljudboken är uppläst av Sandra Andreis och den är 7 timmar och 28 minuter lång.

Mats Cronstedt, som är chef på Sveriges mest framgångsrika advokatfirma, drabbas av ett inbrott och blir bestulen på sin mörkaste hemlighet. När sedan en av hans närmaste män mördas inser han att även han kan vara i fara. Hemligheten är nämligen inte bara hans. Jannica Brandt på enheten för grova brott får ansvaret för mordutredningen och sakta börjar hon och hennes kollegor blottlägga ett fasansfullt brott. 

Jag tycker att handlingen tar sig lite mer på slutet och därför känner jag att jag antagligen kommer ge en eventuell tredje del en chans. Det är inte den bästa serien jag följer men om ni har svårt att hitta något spännande att läsa eller lyssna på så är det här definitivt en god kandidat. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar