Sök i den här bloggen

Translate

måndag 8 mars 2021

"Ingen nåd" av Mikael Ressem

Jag blir alltid glad när det kommer en ny bok av Mikael Ressem eftersom böckerna brukar vara väldigt underhållande och spännande, men också för att Fredde Granberg läser dem så bra. "Ingen nåd" är kanske inte den bästa boken i serien men den är absolut tillräckligt bra för att få ett fint betyg. Det är den tolft delen i serien om ambulanssjuksköterskan Erik Sandström. Ljudboken är 8 timmar och 57 minuter lång. 

En ny kriminell verksamhet, förklädd till kampsportsklubb, har fått fäste i Gävle. Polisen Patrik Andréasson får förfrågan om han kan tänka sig att infiltrera klubben och på så sätt vara med och krossa klubbens verksamhet. Han går med på det eftersom det kan rädda en av hans vänner från åtal i ett annat fall. Erik Sandström och hans kollega Ulla får ett larm om en misshandlad man som lämnats att dö på en nerlagd soptipp. Medan de försöker rädda hans liv lyckas mannen få fram att han kände igen en av männen som var med vid misshandeln. Till Erik säger han att det var en polis. Erik som är nära vän med Patrik inser att något är fel och konfronterar Patrik. Fler i deras vänskapskrets har också förstått att Patrik är ute på farliga vägar och de bestämmer sig för att göra allt för att hjälpa honom ur situationen...

Jag gillar den här boken och jag hoppas som vanligt på att få fortsätta följa Mikael Ressems helt makalösa karaktärer 💛 Vill ni läsa om fler böcker i den här serien så sök på författarens namn i sökrutan ovan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar