Sök i den här bloggen

Translate

fredag 19 mars 2021

"Synd straffar sig" av Inger Jalakas

Nu har jag kommit fram till den sjunde delen i Inger Jalakas serie om kriminalinspektör Margareta Nordin - "Synd straffar sig". Ljudboken är uppläst av Maria Lyckow och den är 5 timmar och 37 minuter lång. Även den här gången så rör det sig om ett kallt fall som Margareta och Nils Berg tar sig an. Nu har jag betat av dessa böcker i en rask takt den senaste tiden och stilen håller i sig så jag har inte så mycket mer att skriva än att jag gillade även den här boken! 🧡

Vid den gamla gasklockan som låg ensligt nere vid Göta älv hittades 1988 en ihjälslagen kvinna. Platsen var på den tiden ett populärt tillhåll för sexköpare och därför trodde man då att offret kunde vara prostituerad. Hon identifierades dock aldrig och nu bestämmer sig Margareta och Nils för att försöka lösa fallet. Utredningen tar dem inte bara bakåt i tiden utan också utanför Sveriges gränser. Från öst kom det på den tiden många unga kvinnor som utnyttjades i sexhandeln.

För min del är det bara den åttonde delen kvar att lyssna på och den kom alldeles nyligen. Sedan är jag i fas med den här serien. Så vill ni veta mer om nästa bok så får ni kika in här snart igen! Ha en fin fredagkväll! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar