Sök i den här bloggen

Translate

tisdag 8 november 2022

"Nine Elms-kannibalen" av Robert Bryndza (originaltitel: "Nine Elms")

Nu har den första delen i Robert Bryndzas serie om Kate Marshall kommit på svenska. Jag har uppskattat hans böcker om kommissarie Erika Foster så det var med stor spänning jag lyssnade på "Nine Elms-kannibalen". Den är nästan lika bra som de tidigare böckerna jag lyssnat på. Det är en mycket spännande deckare som absolut håller en hög klass. Jag gillade också karaktärerna så jag kommer definitivt att fortsätta följa serien framöver 💙 Ljudboken är uppläst av Disa Östrand och den är 12 timmar och 21 minuter lång.

Kate Marshall var en lovande ung kriminalare när hon lyckades sätta fast den ökände Nine Elms-mördaren. Men hennes största framgång förvandlades till en mardröm och karriären som polis var över. Femton år senare dyker en copycatmördare upp. Tillvägagångssättet är exakt som den nu fängslade Nine Elms-kannibalens och Kate dras in i utredningarna. Med hjälp av sin forskningsassistent Tristan Harper använder hon sina ringrostiga poliskunskaper för att jaga ett nytt monster. Det är dock mycket mer än hennes rykte som står på spel. Kate har en son som hon måste skydda. Hon skulle ha blivit den ursprunglige mördarens femte offer och hans efterträdare verkar nu vilja slutföra det hela.

Gillar ni nervkittlande deckare i högt tempo så ska ni välja böcker av den här författaren. "Nine Elms-kannibalen" är ett bra val för en ruskig och mörk höstdag 🍁🍂🍁🍂 Ni kan läsa om författarens andra serie här på bloggen genom att söka på hans namn i sökrutan ovan. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar