Sök i den här bloggen

Translate

lördag 26 november 2022

"Vad hjärtat vill" av Sofia Fritzson

Första advent-helgen är här och det firar jag med en feelgoodbok som passar fint denna tiden på året 🤍 De senaste två åren har jag lyssnat på någon julig bok av Sofia Fritzson så jag tänkte att det var dumt att bryta det som blivit något av en tradition. "Vad hjärtat vill" är den fjärde fristående delen i serien Ängsmark och det är den enda boken i den här serien som jag läst eller lyssnat på. Jag tror inte att jag kommer ta mig an de tre tidigare delarna nu utan jag var ute efter lite julmys och vinterstämning och det bjöd boken absolut på 🛷 Ljudboken är uppläst av Callin Öhrvall Delmar och den är dryga 5 timmar lång.

Efter en tragisk olycka för många år sedan lever Christian numera dag för dag utan att stanna upp. Han har aldrig slagit sig till ro utan reser runt i världen. Nu har han bestämt sig för att besöka vännen Nikki i Ängsmark. Där lär han känna hennes syster Annie. Hon är en obotlig romantiker, men efter en uppslitande skilsmässa är hon rädd om sitt hjärta. Trots att Christian är charmig och attraktiv och Annie känner sig dragen till honom vågar hon inte tro på en framtid för dem tillsammans. Christian är själv tveksam till att inleda ett seriöst förhållande och dessutom har hans hemska förflutna gjort hon rädd för att älska någon igen. Men vad händer när förnuftet säger en sak och deras hjärtan en annan?

"Vad hjärtat vill" är, om ni vill, ett mysigt sällskap i morgon på första advent 🕯 Från och med nu kommer det troligtvis bli mycket mer av jul och vinter här på bloggen. Det är min favorittid på året och då vill jag njuta och mysa så mycket som möjligt av den 💫 Vill ni läsa om författarens tidigare julfeelgoodböcker (som jag lyssnat på) så sök på hennes namn i sökrutan ovan. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar