Sök i den här bloggen

Translate

fredag 22 juli 2022

"En förlorad man" av Jane Harper (originaltitel: "The Lost Man")

Jag blir bara mer och mer imponerad av Jane Harper ju mer jag läser/lyssnar på 💛 Det är inte ett högt tempo men det är så nervkittlande och psykologisk spännande hela tiden så man vill bara få veta hur allt hänger ihop så snabbt som möjligt. Har ni inte läst något av henne så måste ni göra det. "En förlorad man" är den tredje boken av henne som jag lyssnar på och den är lika bra som de två tidigare. Söker ni på hennes namn i sökrutan ovan hittar ni fler böcker av henne. Ljudboken är uppläst av Niklas Engdahl och den är 11 timmar och 21 minuter lång. 

De två bröderna Nathan och Bub möts för första gången på flera månader vid en gammal gravsten mitt ute i den australiska vildmarken. Framför dem ligger den tredje brodern Camerons kropp. Cameron är van vid vildmarken så det chockar dem att han ligger där död. Det är nämligen uppenbart att han mött en plågsam död under den obarmhärtiga solen. Ännu mer förbryllande blir det när de hittar hans bil som fungerar precis som den ska och som har allt förnödenheter man behöver för att överleva i vildmarken. Varför har han inte sökt skydd i den och kallat på hjälp? Medan familjen sörjer brottas Nathan med frågetecknen kring Camerons död och mörka hemligheter nystas upp. Om någon tvingat Cameron in i döden är listan över misstänkta på den isolerade farmen inte särskilt lång.

"En förlorad man" är en väldigt välskriven bok och jag rekommenderar den varmt ☀️ Jag kan också lova att ni snart kommer kunna läsa om den senaste översatta boken av den här författaren här på bloggen för den ska jag lyssna på så snart som möjligt. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar