Sök i den hÀr bloggen

Translate

torsdag 28 juli 2022

"En ond man" av Lisa Gardner (originaltitel: "The perfect husband")

Nu har jag stiftat en ny och mycket trevlig bekantskap 💛 "En ond man" av Lisa Gardner Ă€r en hiskeligt spĂ€nnande och nervkittlande bok som Ă€r omöjlig att sluta lĂ€sa/lyssna pĂ„ innan den Ă€r slut. Det hĂ€r Ă€r verkligen en riktig fulltrĂ€ff đŸ’„ Boken Ă€r vĂ€lskriven och fĂ€ngslar lĂ€saren frĂ„n första stavelsen. Det Ă€r svĂ„rt att inte fastna för karaktĂ€rerna och jag ger boken högsta betyg. Ljudboken Ă€r upplĂ€st av EvaMaria Oria och den Ă€r 9 timmar och 15 minuter lĂ„ng.

En tid efter dotterns födelse inser Theresa att mannen hon har gift sig med Àr en kallblodig seriemördare, en riktig psykopat. Dessutom Àr han polis. Men Theresa bestÀmmer sig trots det för att hjÀlpa polisen att sÀtta maken, Jim Beckett, bakom galler. Hon förser dem med bevis och tillsammans lyckas de fÄ honom fÀlld för det han gjort. I fÀngelset svÀr Jim att han ska hÀmnas och trots hÄrd bevakning lyckas han fly. Theresa vet att han kommer att söka upp henne, var hon Àn befinner sig. Men den hÀr gÄngen tÀnker hon inte vara beroende av polisen utan vill vara stark nog sjÀlv. DÀrför bestÀmmer hon sig för att ta hjÀlp av ett proffs. Hon vill bli vÀltrÀnad och skicklig sÄ att hon ensam kan skydda sig sjÀlv och dottern.

Ni hör ju sjĂ€lva! Med den hĂ€r handligen kan det inte bli annat Ă€n ohyggligt spĂ€nnande och otĂ€ckt. SĂ„ jag avslutar med en uppmaning - lĂ€s eller lyssna pĂ„ "En ond man" och gör det nu đŸ–€ Boken Ă€r den första delen i serien Quincy & Rainie och jag blev definitivt sugen pĂ„ mer...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar