Sök i den hÀr bloggen

Translate

tisdag 26 juli 2022

"Överlevarna" av Jane Harper (originaltitel: "The Survivors")

Jane Harper gjorde det igen!! 💙 "Överlevarna" Ă€r den fjĂ€rde boken av henne som jag lyssnat pĂ„ och de Ă€r alla sĂ„ superbt bra och vĂ€lskrivna! Jag har öst beröm över henne innan och enligt mig dominerar hon nu tronen för psykologisk spĂ€nning och relationsdrama, tillsammans med Guillaume Musso (som ni kan lĂ€sa mer om och av hĂ€r pĂ„ bloggen). Ljudboken Ă€r upplĂ€st av Niklas Engdahl och den Ă€r 11 timmar och 22 minuter lĂ„ng. 

Ett misstag, eller egentligen en olycka, förÀndrade Kieran Elliots liv för alltid och skuldkÀnslorna som fortfarande förföljer honom blossar upp nÀr han besöker den lilla kuststad som en gÄng var hans hem tillsammans med sin fru och deras lilla dotter. Kierans förÀldrar har det kÀmpigt och hans pappa har har börjat bli förvirrad. Kieran och hans fru ska hjÀlpa dem att packa inför den oundvikliga flytten till följd av sjukdomen. Inte heller förÀldrarna har kommit över den olycka som kostade dem Kierans bror Finn. NÀr en kropp upptÀcks pÄ stranden hotar vÀl bevarade hemligheter att dyka upp i den mordutredningen som följer. Det handlar om ett sjunket vrak, en sedan mÄnga Är försvunnen flicka och frÄgor som aldrig fÄtt nÄgot svar.

LĂ€s eller lyssna pĂ„ "Överlevarna" 🌊 Jag lovar att ni inte kommer bli besvikna! Och vill ni ha fler tips pĂ„ böcker av den hĂ€r författaren sĂ„ gör ni bara som vanligt - söker pĂ„ hennes namn i sökrutan ovan. SjĂ€lv hoppas jag innerligt att man fortsĂ€tter att översĂ€tta och ge ut Jane Harpers böcker i Sverige đŸ€

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar