Sök i den här bloggen

Translate

måndag 8 augusti 2022

"Läsekretsen" av Tina Karlsson

Den här serien (Falkenbergsmorden) blir bara bättre och bättre ju fler böcker jag lyssnat på. "Läsekretsen" är den tredje delen i serien och jag gillar den mest - hittills 💛 Det är inte någon fullpoängare men det är en helt okej och hyggligt spännande deckare som håller från start till slut. Storyn är intressant och karaktärerna växer ju mer man läser om dem. Ljudboken är uppläst av Anja Lundqvist och den är 6 timmar och 59 minuter lång. 

Den kända deckarförfattaren Arne Dahlgren har precis skrivit klart sitt femtonde manus i sitt hus i Glommen. Under alla år har han haft en krets av testläsare om åtta personer som hittills inte vetat om varandra. När de nu får ta del av det senaste manuset så börjar någon mörda dem en efter en. Misstankarna riktas mot författaren. Åklagare Ylva Isaksson är en av de åtta i läskretsen och när det börjar ske konstiga saker kring henne börjar hon bli orolig för sin egen säkerhet. Kriminalinspektör Kajsa Rudolfsson och hennes kollegor på grova brott i Falkenberg kämpar på med fallet och de vet att de måste jobba snabbt för att inte fler ska hinna dö.

Har ni inte redan bekantat er med Tina Karlsson så tycker jag att ni ska göra det nu 🤍 Det går att läsa "Läsekretsen" utan att först ha läst de två första böckerna, men som vanligt rekommenderar jag att man börjar från början med även den här serien. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar