Sök i den här bloggen

Translate

måndag 14 juni 2021

"Badhytten: det som göms i sand kommer fram ibland" av Christina Olséni och Micke Hansen

Jag började lite mitt i serien Mord i Falsterbo och därför har jag nu tagit mig an de första böckerna som jag således hittills hade missat. Första delen är "Badhytten: det som göms i sand kommer fram ibland" och den har jag nu alltså lyssnat på. Det jag kan konstatera är att böckerna blir bättre och bättre och att även humorn har skruvats till under seriens gång. Jag är alltså inte lika imponerad av den här boken som de jag redan lyssnat på. Dem kan ni läsa om genom att söka på författarnas (Christina Olséni och Micke Hansen) namn i sökrutan ovan. Ljudboken är uppläst av Anton Körberg och den är 10 timmar och 13 minuter lång.

Tidigt en morgon tjuvspelar de gamla vännerna Egon och Ragnar tillsammans med systrarna Elisabeth och Märta på Falsterbo golfbana. Golfrundan avbryts dock tvärt när vännerna gör en fasansfull upptäckt. I bunkern på hål två ligger golfklubbens ordförande Sven Silfverstolpe död. För att inte polisen ska tro att de är inblandade i Silfverstolpes död baxar Egon och Ragnar in honom i golfbilen och kör mot klubbhuset. Men ingenting går som planerat och snart har de satt igång en händelseutveckling som är omöjlig att stoppa.

Som sagt så har jag bestämt mig för att lyssna igenom alla de delar jag hittills inte lyssnat på så det kommer att dyka upp mer av Mord i Falsterbo här den kommande tiden. Har ni som jag inte läst eller lyssnat på alla de här böckerna så avslutar jag med att tipsa om att detta är perfekta böcker för hängmattan i sommar ☀️

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar