Sök i den hÀr bloggen

Translate

lördag 5 juni 2021

"Bara ett offer" av Kicki Sehlstedt

Kicki Sehlstedt har blivit lite av en favorit med hennes Probonoserie 💜 "Bara ett offer" Ă€r den tredje delen och den Ă€r lika bra som de tidigare böckerna (som ni kan lĂ€sa om genom att söka pĂ„ författarens namn i sökrutan ovan). Samtidigt som det Ă€r spĂ€nnande Ă€r det ocksĂ„ samhĂ€llsaktuellt och intressant. Att ocksĂ„ karaktĂ€rerna (med kriminologen Kajan Berglund och journalisten Aida Svantesson i spetsen) fastnar och fĂ€ngslar Ă€r sĂ„ klart det dĂ€r lilla extra som gör böckerna riktigt bra. 

Aida Svantesson ska precis börja jobba igen efter mammaledigheten nĂ€r hon fĂ„r ett hett tips. Ett anonymt Instagramkonto pekar ut en kĂ€nd jurist och politiker som vĂ„ldtĂ€ktsman. HĂ€ndelserna ska ha skett flera Ă„r tidigare men i svallvĂ„gorna efter #metoo vill Aida grĂ€va vidare. Hennes chef Ă€r dock inte intresserad att ge sig in i den typen av avslöjanden sĂ„ hon fĂ„r nej dĂ€rifrĂ„n. Hon fortsĂ€tter pĂ„ egen hand och nĂ€r den utpekade mannen försvinner spĂ„rlöst ökar hennes iver och intresse. Hon tar ocksĂ„ hjĂ€lp av Kajan och snart anar de att det kan vara nĂ„got stort som Ă€r pĂ„ vĂ€g att avslöjas. 

Vill ni hellre lyssna pĂ„ "Bara ett offer" sĂ„ finns den ocksĂ„ som ljudbok. Den Ă€r upplĂ€st av Mirja Turestedt och de Ă€r 10 timmar och 41 minuter lĂ„ng. Den hĂ€r serien Ă€r perfekt för lata sommardagar sĂ„ lĂ€s eller lyssna och gör det nu! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar