Sök i den hÀr bloggen

Translate

fredag 25 juni 2021

"Midsommarblot" av Ewa Klingberg

đŸŒŒ Glad midsommar đŸŒŒ önskar jag med "Midsommarblot" av Ewa Klingberg! Det Ă€r den första delen i hennes nya serie VĂ€rnamord. Jag har lyssnat pĂ„ en bok av henne tidigare och den hittar ni om ni söker pĂ„ hennes namn i sökrutan ovan. "Midsommarblot" Ă€r en mysdeckare som jag gillade vĂ€ldigt mycket. Jag fastnade för karaktĂ€rerna och jag gillade intrigen med ett gammalt mysterium som skulle klaras upp. Det blir mĂ„nga plus till den hĂ€r boken 💚

NĂ€r Niklas pappa ska begravas Ă„terförenas han nĂ„gra timmar med sin halvsyster Jill som han inte trĂ€ffat sedan han var liten. I tonĂ„ren försvann Jill och hon har sedan dess bott i Australien. Men Jill vĂ€grar stanna efter begravningen och Ă„ker hem samma dag igen och Niklas fĂ„r sjĂ€lv ta hand om allt med att stĂ€da ur pappans hus. Till sin hjĂ€lp fĂ„r han ovĂ€ntat sin drygt 30-Ă„riga dotter Tuva. Inte heller henne har han nĂ„gon nĂ€ra relation till. Medan de plockar i pappans saker inser de att han försökt lösa ett mysterium frĂ„n 60-talet dĂ„ en hĂ€sthandlare försvann spĂ„rlöst. Det var ocksĂ„ i den vevan som Jill lĂ€mnade VĂ€rnamo. Finns det ett samband mellan de tvĂ„ hĂ€ndelserna? Niklas och Tuva Ă€r fast beslutna om att ta reda pĂ„ vad som egentligen hĂ€nde. 

Jag tycker som sagt att det hĂ€r var en riktigt bra start pĂ„ en ny serie och ser fram emot att lĂ€sa mer! TĂ€nker ni ha en lugn och skön midsommar sĂ„ Ă€r detta en perfekt bok att koppla av med. Föredrar ni att lyssna pĂ„ böcker sĂ„ finns "Midsommarblot" ocksĂ„ som ljudbok. Den Ă€r upplĂ€st av Mattias Linderoth och den Ă€r 7 timmar och 58 minuter lĂ„ng. 

đŸŒș Nu önskar jag er alla en fin och hĂ€rlig midsommarhelg! đŸŒș

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar