Sök i den här bloggen

Translate

tisdag 22 juni 2021

"Rop ur mörkret" (del 1-3) av Anna Jansson


För att ladda upp lite inför midsommar har jag lyssnat på Anna Janssons lilla miniserie "Rop ur mörkret". I alla fall på min ljudbokstjänst är den uppdelad i tre avsnitt och de är ca en timme lång vardera. Uppläsare är Marie Richardson. "Rop ur mörkret" är en Maria Wern-deckare och den är helt okej. Det är ett kallt fall som ska klaras upp och spänningen är okej, men inte nervkittlande. 

Kriminalkommissarie Maria Wern tar över fallet om en saknad ung kvinna och till att börja med har hon svårt att hitta nya ledtrådar. Camilla, en 26-årig sjuksköterska från Hemse, har varit spårlöst försvunnen sedan förra sommaren. Men så dyker Camillas tvillingsyster Emma upp på Gotland för att söka sanningen. Hon flyttar in i Camillas stuga och tar över hennes skift på vårdcentralen, noga med att få göra hembesök hos samma patienter. Åtta månader efter systerns försvinnande vill hon ta reda på vad som hände. Något som kommer visa sig vara långt ifrån ofarligt. Kommer Maria eller Emma lösa gåtan först?

"Rop ur mörkret" är som sagt en kort spänningshistoria och den passar utmärkt som avkoppling i hängmattan eller under parasollet ⛱ 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar