Sök i den här bloggen

Translate

onsdag 16 juni 2021

"Fågelskådaren" av Christina Olséni och Micke Hansen

Då var det dags för andra boken i serien Mord i Falsterbo och den heter "Fågelskådaren". Jag tycker att den har en hel del likheter med den förra delen och de är ungefär lika bra. Christina Olséni och Micke Hansen utvecklar både humorn och karaktärerna och det är svårt att inte ta just dem till sitt hjärta 💙 Även den här ljudboken är uppläst av Anton Körberg och den är 9 timmar och 30 minuter lång.

En dag i september störs lugnet på Skanörs polisstation när en välbärgad fågelskådare hittas död på heden. Återigen har Egon och Ragnar påverkat brottsplatsen eftersom Egon inte vill ändra de planer som redan gjorts upp. Närpoliserna Lisa och Mårten får en svår uppgift att ta reda på vem som mördade mannen och de kommer inte långt med utredningen innan ytterligare ett mord begås. Egon kör sitt eget race med sina egna efterforskningar på sidan om och Ragnar har fullt upp med Märta som han återupptagit en romans med. 

Jag tycker att "Fågelskådaren" är en helt okej mysdeckare och den passar perfekt så här under lata sommardagar. Nu har jag den tredje delen kvar att lyssna på innan jag är i fas med den här serien. Jag har faktiskt redan påbörjat den så den dyker strax upp här den också. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar