Sök i den här bloggen

Translate

torsdag 15 juli 2021

"Mord, det är mord" av Lena Risberg

Nu har jag gjort en ny bekantskap i Lena Risberg och hennes "Mord, det är mord". Boken hade fått 5 av 5 i betyg på min ljudbokstjänst och det gjorde mig nyfiken. Det lever den dock inte upp till, men det är en helt okej mysdeckare som underhåller i sommarvärmen. Det är en ganska lättläst och lättsmält historia som utspelar sig i bostadsrättsföreningen Konvaljen på Södermalm. Karaktärerna är okej, men inte några som stannar kvar efter att boken är utlyssnad. Ljudboken är uppläst av Gunilla Leining och den är 4 timmar och 32 minuter lång. 

Utanför en tvättstuga i bostadsrättsföreningen Konvaljen på Södermalm i Stockholm hittas en illa omtyckt granne död. Det ser ut att ha varit en olycka men bästa väninnorna Ninni och Bim tror annorlunda. De är säkra på att det är mord och startar en egen utredning. De går runt i huset och förhör sig om grannarnas förehavanden då mannen dog. Både mordoffer och grannarna får sina liv grundligt undersökta av Ninni och Bim och det visar sig att de är något på spåren...

Det blir med lite god vilja från min sida betyget godkänd för "Mord, det är mord". Jag tror att den kan vara lagom i hängmattan en varm sommardag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar