Sök i den här bloggen

Translate

torsdag 1 juli 2021

"Sommar i Fågelkärr - del 1" av Ann-Charlotte Persson

🌼 Vad sägs om en juli-kalender? 🌼 Ann-Charlotte Persson följer upp vinterns julkalender ("Jul i Fågelkärr") med en sommarkalender där vi får återvända till Fågelkärr i ett nytt avsnitt varje dag i juli. En rolig idé tycker jag! Och efter att ha lyssnat på första delen i morse så kan jag meddela att den är lika mysig som julkalendern och att man får fortsätta följa karaktärerna från tidig vår och framåt. Jag kommer att fortsätta lyssna på "Sommar i Fågelkärr" men jag kommer inte att skriva om den här varje dag. Ljudboken är uppläst av Gunilla Leining och första avsnittet är 35 minuter långt. 

Eftersom Fanny och Sara bestämmer sig för att göra verklighet av drömmen om ett gårdskafé har de bråda dagar med att sylta, safta och baka. Emma dras mellan London och sitt älskade fik som hon har där och Fågelkärr där nya kärleken och Fanny och Sara finns. Även Fanny och Sara har hopp om kärlek i sina liv så det blir en händelserik vår och sommar för dem alla. 

Visst är väl detta en kul grej? Perfekt för lata sommardagar 💛 Och hinner man inte lyssna varje dag så går det ju alldeles utmärkt att lyssna på flera avsnitt senare. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar